Absinthe Absente 55 0,7 55%
Az ár megtekintéséhez jelentkezz be!
Az abszint előállításakor általában 12-24 órán át áztatják a növényeket 75-85%-os alkoholban, majd hígítják vízzel és lepárolják. Az alkalmazott alkohol lehet bármilyen semleges, mezőgazdasági eredetű etanol, de a minőségi abszint elkészítéséhez bor- vagy gabonapárlatot használnak. Az így kapott folyadék 70-80% alkoholtartalmú, és lehet tiszta vízzel palackozva (ezek a la Blanche vagy la Bleue abszintok), vagy természetes vagy mesterséges színezéket adnak hozzá. A hagyományos abszintok színezésekor a párlat egy részét további kiválasztott növényekkel áztatják egy speciális, fűtött eszközben, majd az ázatot szűrés után visszakeverik a párlatba. A párlat alapvető összetevői a fehér ürömfű levelei és virágai, valamint az ánizs és a római édeskömény termése.
Likőr márka | Absente |
---|---|
Kiszerelés | 0,7 l |
Kiszerelés típusa | üveg |
Alkoholtartalom | 55% |
Likőr származási ország | Franciaország |
Likőr típusa | abszint |